skip to Main Content

Álomfürdőszoba

Az apró luxus is luxus.

A pompa nem az aranyozott csapoknál és selyemtapétánál kezdődik. A fürdőszobába könnyen csempé(s)zhetünk egy cseppnyi luxust egy masszázszuhannyal, fűtött törölközőtartóval vagy padlófűtéssel, de komoly hatása van a szabályozható világításnak is, mellyel romantikus hangulatot teremhetünk egy nehéz nap után a stressz űző, fürdőhab-hegyes, forró fürdőnkhöz. Ha csak egyet alkalmazunk a számtalan lehetőség körül, azzal is megtörhetjük a szürke átlagosságot.

A semleges stílus a nyerő

Sokan szeretik a mindennapokban a divatot követni, a lakberendezés is bőven kínál az aktuális trendnek megfelelő termékeket. Ami most sikkes, nem biztos, hogy pár év múlva is tetszeni fog nekünk. Válasszunk örökké stílusos dolgok alapján, például alkalmazzunk fehér színeket, a különböző kiegészítőkkel pedig mindig változtathatunk az összhatáson.

Nincs fontosabb szempont a felújításnál, mint az, hogy csakis jó minőségű segédanyagokkal dolgozzunk! Ne hagyjuk figyelmen kívül a vízszigetelést, így kerülhetjük el a penész későbbi megjelenését, ami akár a falszerkezetet is komolyan károsíthatja. A burkolat sokáig tökéletes maradhat.

A semleges és egyben trendi színek választása a későbbi eladást is elősegítheti, egy jövőbeli vevő könnyebben dönt olyan fürdőszoba mellett, aminek divatos megjelenésében ő is kompromisszumot tud kötni önmagával és nem feltétlenül kell felújítania egy egyébként műszakilag kifogástalan fürdőt pusztán arculati megfontoltságból.

Kifogástalan működés

Problémás lefolyó, kiégett izzó, csöpögő csap…. Kinek nem okoz ez bosszankodást?Ha jelentkezik akár apró, akár nagyobb műszaki hiba, azt azonnal orvosoljuk, így mindig kellemes lesz a fürdőszobában töltött idő.

Egy fürdőnél a kettő a jobb!

Hogyan hasznosíthatjuk a legjobban azokat a kis belakható részeket, ami csak passzív területek a lakásban? Alakítsunk ki még egy, akár mini fürdőszobát! Garantáltan használni fogjuk, egyszerűbb a reggeli készülődés a családoknál, és a vevőkre is igen csábítóan hat, ha el akarjuk adni később az ingatlant.

Fel a lap elejére