skip to Main Content

Belsőépítész

belsoepitesz-1Egyedi építészeti megoldásainkkal és évtizedes tapasztalatunkkal segítünk, hogy igazán hangulatos, praktikus és élhető belső terek épülhessenek az Ön elképzelései alapján. Kérem tekintse meg portfólióinkat, referencia munkáinkat. De kit is nevezünk belsőépítésznek?

Belső építész vagy belső tervező, ő az a személy aki létrehozza az építészeti megoldásokat a belső térben. Ő dolgozik a tér rétegeinek a megtervezésén, a műszaki feladatok megoldásán,, mint például a világítás, akusztika, hőmérséklet, légcsatornák, gépészet, stb. Falakat mozgat, tisztában van az aktuális trendekkel, stílus irányzatokkal, alaposan, jól ismeri a felhasználható anyagokat, és jól együtt tud működni a tulajdonossal, és a lakberendezővel is, hogy a megrendelő által  megálmodott elképzelések, megvalósuljanak az elkészült alkotásban.

Lényeges többek között a belsőépítészet során a megfelelő színegyensúly megválasztása, az illeszkedő színek kiválasztása, hogy ezek miképpen befolyásolják a teret, a hangulatot, a világítást. A szövetek, építészeti és elektromos megoldások, burkolatok, stílusok és irányzatok mind szerepet játszanak abban, hogy az épület majdani lakói hogy fogják magukat érezni a létrehozott környezetben.

Invalid Displayed Gallery

Több lépés szükséges, hogy egy belsőépítész elérje munkájával a kívánt hatást

Megvalósíthatósági tanulmányt kell készíteni, ebben összefoglalni az elképzeléseket, tervezési ötleteket, tér tervezést kell végezni. Költségvetés kalkulációt kell készíteni, kiválasztani a stílusokat, a művészeti irányzatot, a bútorokat és ezeket bele kell tervezi a térbe. Meg kell határozni a projekt menedzsmentjét is, amelyik előkészíti és végigvezeti a projekt tervezését és megvalósítását, ha pályázatról van szó, akkor a pályázat kezelését is, a projekt teljes megvalósulásáig.

A következő lépésben a sematikus tervezést kell elkészíteni. Rajzok, vázlatok, alaprajzok, részletek, magasságok és perspektívák. Ha ezek megvannak, a belsőépítész az ügyféllel részletesen átnézi és megtárgyalja a terveket, és átbeszélik az elképzeléseket, részleteket. Át kell nézni a belsőépítészeti alaprajzokat, az építészet részleteit, a villamossági terveket, a mennyezet, falak és bútorok terveit.

A belsőépítész folyamatosan kapcsolatban van a léterhozásban közreműködőkkel, felügyeli és kontrollálja a megvalósítást. Az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában segítséget nyújt, és hatékonyan képviseli a szakmai részét a projektnek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, belsőépítész munkával kapcsolatban keresse munkatársunkat a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken.

Fel a lap elejére