skip to Main Content

Lakberendező

enterior-lakberendezoLakberendezés, kivitelezés lebonyolítása, tanácsadás. Keressen bennünket, ha lakberendezőre van szüksége, évtizedes tapasztalattal és számtalan lakberendezési referencia munkával rendelkezünk. Különleges, hangulatos megoldásainkkal Ön igazán egyedivé varázsolhatja otthonát.

Lakossági lakberendezés

Lakossági design a magánlakások lakberendezésének a tervezése. Ez a fajta kialakítás nagyon különleges és egyedi, illeszkedik a lakás tulajdonosának az igényeihez és szükségleteihez, és tükrözi az ízlését. A belsőépítész készíti elő a helységeket, helyezi át a falakat, nyílászárókat, stb. A lakberendező segítségével alakul ki a lakás berendezésének a stílusa, ha szükséges enteriőr designer, vagy stílus designer bevonásával. A lakberendező válogatja össze a színeket, kárpitokat, textileket, függönyöket. Összehangolja a színeket, a világítás módját és erősségét. Kiválogatja, hogy milyen használati tárgyakra és kellékekre van szükség az épületben, és ezeket a megfelelő helyekre elhelyezi. Ő helyezi el a festményeket, fotókat, szőnyegeket, lámpákat, és berendezi a helységeket. Jó szín és stílusismeretre van szüksége, tudnia kell, hogy mi illeszkedik egy adott stílushoz, és tudnia kell harmonikusan berendezni a környezetet. A lakberendezőnek művésznek kell lennie, hiszen amit létrehoz az egy művészeti alkotás, és a majdani lakók, a berendezett lakás használó lesznek a műélvezők. A lakberendező jó, hogy ha együtt tud dolgozni a tervezővel, belsőépítésszel, hiszen közösen tudják létrehozni azt a teret amelyet a megrendelő megálmodott. Régi épületek berendezésénél, átalakításánál szükség van a belsőépítészre is, hiszen sok építészeti változtatás engedélyhez kötött. A lakberendező munkájához viszont nem szükséges engedélyeztetési eljárás.

Kereskedelmi lakberendezés

  • Kiskereskedelem: magában foglalja a bevásárlóközpontok és üzletközpontok, áruházak, szakboltok, vizuális kiállítás és bemutatóterem berendezését.
  • Vizuális és térbeli Branding: céges arculat kialakítása, a márka megjelenítése
  • Vállalati: irodai kialakítás bármilyen üzleti helység berendezése, bank berendezés
  • Egészségügy: Kórházak és egészségügyi központok berendezése, orvosi rendelők, fogorvos irodák, pszichiátriai létesítmények, laboratóriumok, szakorvosi rendelők berendezése
  • Vendéglátás és kikapcsolódás: magában foglalja a szállodák, panziók, üdülők, hajók, kávézók, bárok, kaszinók, klubok, színházak, zene és koncerttermek, operaházak, sportlétesítmények, éttermek, edzőtermek, egészségügyi klubok és a gyógyfürdők berendezését.
  • Intézményi: kormányzati hivatalok, a pénzügyi intézmények (bankok és hitelszövetkezetek), az iskolák és egyetemek, vallási létesítmények, stb épületeinek a berendezése.
  • Ipari létesítmények: a gyártási és képzési helységek berendezése, valamint az épületen belül található szociális -raktár és egyéb létesítmények belső tervezése és berendezése

Egyéb lakberendező munka

Egyéb területeken végzett berendezés, például vidámpark design, szórakoztató rendezvény berendezés, például kiállítások berendezése, esküvők berendezése, pártok rendezvényeinek a berendezése, koncertek, bemutatók berendezése. Az egyéb lakberendező munka fontos területe a művészeti produkciókban való megjelenés berendezése is, mint például színpadi, vagy filmes berendezés tervezése, készítése.

Bármilyen lakberendezői munkával kereshet bennünket a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken.

 

Fel a lap elejére